Otsid head lahendust, et oma toote või teenuse kampaaniat läbi viia ?
Loe lähemalt, kuidas seda meie abiga teha saad

Kahepoolne reklaamtreiler

Reklaamtreiler on paindlik lahendus kõikidele ettevõtetele, asutustele, organisatsioonidele kes soovivad enda teenuseid või tooteid suuremale hulgale inimesetele nähtavamaks teha. Staatilisi reklaampindasid leidub linnapildis piisavalt. Tihti aga jääb möödujale silma just see reklaam, mille asukohta ta igapäevasel ette ei tea. Just asukoht on see, mis paneb reklaami tööle või jätab ta lihtsalt teepervele seisma. Sobiv kujundus ja õige asukoht on juba ühe korraliku reklaamikampaania pool võitu.

Reklaamtreiler parklas

Reklaamtreiler on väga hea reklaamikandja parklas, kus liigub palju rahvast iga päev. Miks mitte teavitada mõnest heast pakkumisest klienti juba enne poodi sisenemist ? Reklaamtreilerile saab panna nii ühe kui kahepoolset reklaami, vastavalt asukohale ja reklaami sisule. Kahepoolsele reklaamtreilerile saab panna ka erineva sisuga infot. Parklas on hea kasutada kahepoolet treilerit funktsionaalselt nii autotee poole kui ka parkimisplatsi poole. Nii on reklaamikandjal võimalus suuremat sihtgruppi püüda !
Võta meiega ühendust, aitame reklaamtreileriga sinu reklaamil jõuda kaugemale.

Vaata pilte meie reklaamtreileritest:

Soovid oma ettevõttele teha rohkem reklaami ! Võta meiega ühendust