2023 on Eestis Riigikogu valimised. Jah, terve Eesti valib meile uut valitsust. Sellevõrra on ka reklaamikandjad pisut rohkem hõivatud ning poliitreklaame näeme pea igal meediakandjal. Kuidas aga sellel võrdlemisi tihedal maastikul teisest erineda ja silma paista? Jah, alati on võimalik hea agentuuri najal korralik ja põhjapanev kampaania korraldada. Ja seda ka tehakse. Mõni on paremini õnnestunud kui teine.
Eesti on nii väike aga samas ka päris suur, kui mõelda sellele, et tahetakse jõuda igaüheni. Ja pigem jõuda  korduvalt, kui olla juhukülaline silme ees.
Reklaamtreilerid.com pakub ka 2023 aastal oma reklaamtreilereid valmiste eel. Jah, need on juba ammu 100% välja müüdud. Miks nii? Just seetõttu, et reklaamtreiler on üks paindlikumaid turundusviise.
Loeme kiirelt üles mõned kasulikumad tegurid, MIKS valimisreklaam reklaamtreileril on just üks parimaid reklaampindu valimis eelsel perioodil:

  • mobiilne paigutus – just need kohad, kus inimene pole harjunud reklaami nägema,
    saab kasutada reklaamtreilerit. Teeäärsed, parklad, platsid.
  • funktsionaalsus – saab vastavalt asukohale kasutada nii ühepoolset kui kahepoolset reklaampinda.
    Julgematele mõtlemiseks ka erilahendused 🙂
  • 24h silmapaistev – just, meie stiilsed reklaamtreilerid on varustatud valgustusega ning vastavalt
    asukoha võimalusele valgustame reklaami pimedal ajal

Peale nende toredate omaduste ongi reklaamtreileri tugevaimaks küljeks veel suur pind. Meie reklaamtreilerid on sihvakad ja püstise kujuga reklaamikandjad. 6x3m pind annab päris kaugelt tulijale hea ülevaate reklaamitavast sisust. Sihi oma reklaam õige sihtgrupini reklaamtreilerid.com abiga!

Postitusele on lisatud näited Tartus üles seatud kahepoolsest reklaamtreilerist.
Tegemist ei ole poliitreklaamiga. Erakonna ja isikute pilte on kasutatud vaid reklaamtreileri näidise eksponeerimisel.